Beurstijden

CFD Handel in grondstoffen en cryptocurrencies

Maak op een eenvoudige manier kennis met het handelen in grondstoffen en Crypto’s. Via CFD brokers kunt u handelen in grondstoffen als goud en zilver en cryptocurrencies als Bitcoin en Ethereum. Ook met CFD grondstoffen en crypto handel kunt u met een kleinere inleg grotere winsten boeken. U kunt er namelijk voor kiezen om uw inleg te vermenigvuldigen.

Voordelen van CFD handel

  • U kunt met een klein bedrag beleggen en relatief grote rendementen behalen. Zo kunt u bij BUX tot maximaal 20 keer uw inzet laten vermenigvuldigen.
  • U kunt al met een klein bedrag handelen.
  • U kunt bijvoorbeeld bij Bux niet meer verliezen dan het bedrag dat u gebruikt om een positie te openen.
  • U kunt handelen in de individuele beursgenoteerde bedrijven en op de indexen.
  • U kunt inzetten op een stijgende koers (long) en u kunt inzetten op een dalende koers (short).

Nadelen van CFD handel

  • Op het moment dat u gebruik maakt van een verdubbelaar kan uw verlies ook sneller oplopen. Pas zodoende goed op met de hoogte van de verdubbelaar en beleg niet met geld wat u niet kunt missen.
  • Veel particuliere beleggers verliezen meer met CFD handel dan ze winnen. Het kan zo zijn dat uw positie gesloten wordt omdat uw ingelegde vermogen op is of dat u niet voldoende geld op uw rekening/account heeft staan om de positie open te houden. Zo geeft BUX eerlijk weer dat 75,9% van de retail CFD beleggers geld verliest.
  • U wordt geen eigenaar van het onderliggende product.

Handelen In grondstoffen met een CFD broker

Met behulp van de onderstaande gespecialiseerde CFD brokers kunt u handelen in grondstoffen en cryptocurrencies. Check bij het aanmelden altijd de voorwaarden van de door u gekozen broker.

BrokerOmschrijvingAanmelden
buxBUX is de Nederlandse broker, gespecialiseerd in CFD handel met een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke app.Aanmelden
Bij eToro kunt u het handelsgedrag van succesvolle en ervaren handelaren bekijken en automatisch kopieëren.Aanmelden
Betrouwbaar, eenvoudig, innovatief. Sluit u aan bij de miljoenen mensen die al met Plus500 handelen.Aanmelden
CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. Tussen 74 % en 89 % van de retailbeleggers verliest geld met de handel in CFD's. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.