Beurstijden

Adverteren op Beurstijden

adverteren op beurstijdenIeder jaar ontvangen wij op Beurstijden meer dan 100 000 unieke bezoekers. Ons doel is om onze bezoekers te voorzien van waardevolle informatie. Een onderdeel van ons advertentiebeleid is dan ook om waarde te bieden aan onze bezoekers. Zo zijn wij bijvoorbeeld gericht op het vergelijken van producten en diensten. Daarnaast plaatsen wij banners van betrouwbare partners en bieden wij de mogelijkheid om een advertorial te plaatsen. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Het plaatsen van een advertorial

De meerwaarde van het plaatsen van een advertorial wordt door steeds meer organisaties gezien. Een advertorial is een advertentie in de vorm van een artikel. Via dit artikel is het bijvoorbeeld mogelijk om onze bezoekers kennis te laten maken met uw organisatie, producten of diensten. Veelal schrijven organisaties een informatief artikel in combinatie met de mogelijkheden die de desbetreffende organisatie te bieden heeft. Via Beurstijden is het mogelijk om uw eigen artikel uit te lichten op nagenoeg al onze pagina’s (onder bijvoorbeeld uitgelicht nieuws). Daarnaast kunt u in dit artikel een link plaatsen naar een voor jullie belangrijke pagina. Het betreft een dofollow link waardoor uw eigen website waarde ontvangt vanuit Beurstijden. Een geplaatste advertorial wordt niet verwijdert van Beurstijden, waardoor deze link waardevol blijft voor uw website.

Het plaatsen van een banner

Het is mogelijk om op verschillende pagina’s van Beurstijden een banner te plaatsen. Wij laden deze advertenties in als afbeeldingen, waardoor hij ondanks het gebruik van een adblocker aan al onze bezoekers wordt getoond. Er zijn meerdere posities op de website waar u een banner kunt laten plaatsen.

Wij helpen u graag verder

Heeft u interesse in het adverteren op Beurstijden? Laat het ons weten, wij helpen u graag verder.