Beurstijden

Welke aandelen kopen?

Welke aandelen kopenWelke aandelen kopen? Wat zijn de beste aandelen op dit moment? Dit zijn vragen die een groot deel van beleggend Nederland stelt. Veel beleggers hebben wel een aandelen tip van de dag. Zo af en toe lijkt iedereen te weten welke aandelen gaan stijgen. Beleggers prijzen op het internet regelmatig bedrijven aan. Het is van belang dat u de sector waarin het bedrijf zich bevind goed begrijpt. Daarnaast is het van belang dat u goed onderzoek doet naar de resultaten en het toekomstperspectief van een bedrijf. Loop niet zomaar achter een koopadvies van een ander aan, terwijl diegene belangen heeft in een bedrijf.

Welke aandelen kopen in 2021

Welke aandelen gaan stijgen? Vaak is het verstandig om u te laten adviseren door professionals bij het uitzoeken van aandelen. Belegt u bijvoorbeeld in aandelen voor de lange termijn? Het is met name voor beginnende beleggers belangrijk om op zoek te gaan naar professioneel advies. Veel gevorderde beleggers maken nog steeds gebruik van professioneel advies. Op deze manier wordt u gewezen op nieuwe kansen en inzichten. Veel beleggers maken gebruik van het advies van Beleggers Belangen. Beleggers Belangen is het meest toonaangevende beleggerstijdschrift van Nederland. Wekelijks krijgt u professioneel advies op de mat. Daarnaast maken veel aandeelhouders gebruik van IEX. Via IEX premium ontvangt u ook veel adviezen van professionals. Beleg verstandig en maak gebruik van professioneel advies.

Goede actuele adviezen gevonden? Gebruik dit moment.

Weet u welke aandelen u wilt aanschaffen? Zoek deze aandelen op bij een broker die bij u past. Via aandelen kopen vindt u meer algemene informatie over beleggen. Welke aandelen u vervolgens aankoopt, is afhankelijk van uw eigen onderzoek. Neem uw besluit niet overhaast. Dit geldt zowel voor de aandelen die u koopt als voor de broker waarmee u gaat beleggen.

BrokerServicekosten/
bewaarloon
AanmeldkostenMinimale
transactiekosten
Aanmelden
Degiro0,0 %€ 0,00€ 2,00Aanmelden
lynx0,0 %€ 0,00€ 6,00Aanmelden
0,20% (jaar)€ 0,00€ 5,00Aanmelden

(ABN AMRO klanten)

binck€ 3,50 + 0,01% (maand)€ 0,00€ 8,00Aanmelden
* Gegevens bijgewerkt per 29-05-2024
* De prijzen in deze tabel zijn gebaseerd op het handelen in aandelen op de Nederlandse beurs.
* Beleggen brengt risico’s met zich mee. Je kunt je inleg verliezen.

Welke aandelen kopen korte termijnWelke aandelen kunt u kopen voor de korte termijn?

Wat zijn de beste aandelen op dit moment? Dit is niet alleen afhankelijk van het bedrijf waar u in wenst te beleggen, maar dit is ook afhankelijk van de sector en het algemene sentiment. Zodoende is het niet eenvoudig om een antwoord te geven op deze vraag. Wat wel van belang is, is dat u op zoek gaat naar actuele informatie. Blijf continu op de hoogte van het laatste nieuws. Via Beleggers Belangen of IEX kunt u wekelijks op de hoogte blijven. Zij geven advies over verschillende bedrijven, sectoren en sentimenten. Wat zijn de beste aandelen op dit moment? Dat weet u alleen als u wekelijks op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen.

Koop advies?

Koopadvies welke aandelen gaan stijgen

U kunt er ook voor kiezen om uw aandelen uit te laten zoeken door een vermogensbeheerder. U kunt bijvoorbeeld gezamenlijk met een vermogensbeheerder een risicoprofiel bepalen. Vervolgens kiest uw beheerder welke aandelen u het best kunt kopen. Hierbij is het natuurlijk mogelijk om aan te geven in welke sectoren u wel of niet wenst te beleggen. Zelfstandig keuzes maken is vanzelfsprekend goedkoper. U heeft bij de meeste vermogensbeheerders een flink kapitaal nodig om aanspraak te maken op deze manier van aandelen kopen. Desondanks hoeft u zich dan niet meer druk te maken over de vraag: Hoe koop ik aandelen? Welke aandelen u koopt wordt namelijk grotendeels door de vermogensbeheerder besloten. Wilt u zelfstandig beleggen, dan bent u op zoek naar de aandelen tip van de dag. Deze kunt u ontvangen als u zich laat adviseren door professionals. Zo leert u meer over welke aandelen kopen.