Beurstijden

Openingstijden beurzen Verenigde Staten

De openingstijden van de aandelenbeurzen in de Verenigde Staten kunnen af en toe wisselen. Er zijn enkele dagen waarop de de beurzen in de Verenigde Staten gesloten blijven of open zijn met aangepaste openingstijden. De openingstijden van de beurs in de Verenigde Staten zijn verder het hele jaar het zelfde. De openingstijden van de beurzen zijn op Beurstijden omgerekend naar de Nederlandse tijd. Zodra de openingstijden van de beurs in de Verenigde Staten veranderen zullen we dit zo spoedig mogelijk aanpassen. Zo weet u wanneer u aandelen kunt kopen binnen de openingstijden op de beurzen in de Verenigde Staten.

Wat zijn de openingstijden van de beurs in de Verenigde Staten?

De openingstijden van de beurzen in de Verenigde Staten (New York Stock Exchange (NYSE) en NASDAQ) zijn van 9.30 uur (15:30 Nederlandse tijd) tot 16.00 uur (22:00 Nederlandse tijd).

“Ontdek onderstaand verschillende tarieven voor beleggen in de VS.”

Wanneer kan ik aandelen kopen op de beurs in de Verenigde Staten?

U kunt aandelen kopen op de beurs in de Verenigde Staten op het moment dat de beurzen geopend zijn. Het is verstandig om te weten wanneer er sprake is van aangepaste openingstijden. Zodoende wordt u niet verrast door een plots gesloten beurs. Met de onderstaande gespecialiseerde brokers kunt u binnen de openingsuren aandelen kopen op de beurs in de Verenigde Staten.

BrokerServicekosten/
bewaarloon
AanmeldkostenMinimale
transactiekosten
Aanmelden
Degiro0,0 %€ 0,00€ 0,00Aanmelden
lynx0,0 %€ 0,00$ 5,00Aanmelden
binck€ 3,50 + 0,01% (maand)€ 0,00$ 8,00Aanmelden
0,20% (jaar)€ 0,00€ 10,00Aanmelden

(ABN AMRO klanten)

* Gegevens bijgewerkt per 01-11-2023
* De prijzen in deze tabel zijn gebaseerd op het handelen in aandelen op de beurs in de Verenigde Staten.
* Beleggen brengt risico’s met zich mee. Je kunt je inleg verliezen.

Dagen waarop de beurs in de Verenigde Staten gesloten blijft

De beurzen in de Verenigde Staten zijn ieder weekend in het jaar gesloten. Daarnaast zijn de beurzen in de Verenigde Staten doordeweeks af en toe gesloten of open met aangepaste openingstijden. Meestal zijn het feestdagen die zorgen voor gesloten handelsdagen of het eerder sluiten van de beurzen. Tegelijkertijd is het niet zo dat iedere feestdag zorgt voor aangepaste openingstijden. Onderstaand vindt u een overzicht met aangepaste openingstijden in 2020. Op Beurstijden kunt u ook de aangepaste openingstijden van de overige beurzen terugvinden.

DatumAanpassingReden
16 januari 2023geslotenMartin Luther King Day
20 februari 2023geslotenWashington's Birthday
7 april 2023geslotenGood Friday
29 mei 2023geslotenMemorial Day
19 juni 2023geslotenJuneteenth National Independence Day
4 juli 2023geslotenIndependence Day
4 september 2023geslotenLabor Day
23 november 2023gesloten vanaf 13:00 lokale tijd (19:00 Nederlandse tijd)Thanksgiving Day
25 december 2023geslotenKerstdagen

Blijf op de hoogte van aangepaste openingstijden in de Verenigde Staten

U kunt zich aanmelden voor de gratis dienst van Beurstijden. De beurzen in de Verenigde Staten hebben andere openingstijden en gesloten handelsdagen dan de overige beurzen. Niet iedere beurs is op het zelfde moment gesloten. Wij houden u op de hoogte zodra er openingstijden structureel wijzigen of als de openingstijden worden aangepast. Zodoende bent u altijd op de hoogte van onder andere de openingstijden van de Dow Jones, S&P 500 en de Nasdaq.

Beurstijden helpt u als de openingstijden in de Verenigde Staten veranderen

Beurstijden.nl probeert een zo compleet mogelijk beeld te geven van de  openingstijden van de aandelenbeurzen op de wereld. Hieronder vallen natuurlijk ook de openingstijden van de Verenigde Staten. Zodra er openingstijden wijzigen proberen wij dit zo spoedig mogelijk aan te passen en door te geven via onze gratis dienst.