Beurstijden

Openingstijden Nasdaq

Openingstijden nasdaqDe openingstijden van de Nasdaq kunnen af en toe wisselen. Er zijn enkele dagen waarop de Nasdaq gesloten blijft of open is met aangepaste openingstijden. De openingstijden van de Nasdaq zijn verder het hele jaar het zelfde. De openingstijden van de beurzen zijn op Beurstijden omgerekend naar de Nederlandse tijd. Zodra de openingstijden van de Nasdaq veranderen zullen we dit zo spoedig mogelijk aanpassen onder openingstijden Nasdaq. Zo weet u wanneer u aandelen kunt kopen binnen de openingstijden op de Nasdaq.

Wat zijn de openingstijden van de Nasdaq?

De openingstijden van de Nasdaq (New York/Amerika) zijn van 9.30 uur (15:30 Nederlandse tijd) tot 16.00 uur (22:00 Nederlandse tijd).

“Ontdek onderstaand onze service voor beleggen op de Nasdaq.”

Wanneer kan ik aandelen kopen op de Nasdaq?

U kunt aandelen kopen op de Nasdaq op het moment dat de beurzen geopend zijn. Het is verstandig om te weten wanneer er sprake is van aangepaste openingstijden. Zodoende wordt u niet verrast door een plots gesloten Nasdaq. Met de onderstaande gespecialiseerde brokers kunt u binnen de openingsuren aandelen kopen op de Nasdaq.

BrokerServicekosten/
bewaarloon
AanmeldkostenMinimale
transactiekosten
Aanmelden
Degiro0,0 %€ 0,00€ 2,00Aanmelden
lynx0,0 %€ 0,00$ 6,00Aanmelden
0,20% (jaar)€ 0,00€ 5,00Aanmelden

(ABN AMRO klanten)

binck€ 3,50 + 0,01% (maand)€ 0,00$ 8,00Aanmelden
* Gegevens bijgewerkt per 29-05-2024
* De prijzen in deze tabel zijn gebaseerd op het handelen in aandelen op de beurs in de Verenigde Staten.
* Beleggen brengt risico’s met zich mee. Je kunt je inleg verliezen.

Dagen waarop de Nasdaq gesloten blijft

De Nasdaq is ieder weekend in het jaar gesloten. Daarnaast is de Nasdaq doordeweeks af en toe gesloten of open met aangepaste openingstijden. Meestal zijn het feestdagen die zorgen voor gesloten handelsdagen of het eerder sluiten van de beurzen. Tegelijkertijd is het niet zo dat iedere feestdag zorgt voor aangepaste openingstijden. Onderstaand vindt u een overzicht met aangepaste openingstijden in 2020. Op Beurstijden kunt u ook de aangepaste openingstijden van de overige beurzen terugvinden.

DatumAanpassingReden
1 januari 2023geslotenNieuwjaars dag
15 januari 2023geslotenMartin Luther King Day
19 februari 2023geslotenWashington's Birthday
29 maart 2023geslotenGood Friday
27 mei 2023geslotenMemorial Day
19 juni 2023geslotenJuneteenth National Independence Day
4 juli 2023geslotenIndependence Day
2 september 2023geslotenLabor Day
28 november 2023geslotenThanksgiving Day
25 december 2023geslotenKerstdagen
31 december 2023gesloten Oudjaarsdag

Blijf op de hoogte van aangepaste openingstijden van de Nasdaq

U kunt zich aanmelden voor de gratis dienst van Beurstijden. De Nasdaq heeft andere openingstijden en gesloten handelsdagen dan de overige beurzen. Niet iedere beurs is op het zelfde moment gesloten. Wij houden u op de hoogte zodra er openingstijden structureel wijzigen of als de openingstijden worden aangepast. Zodoende bent u altijd op de hoogte van onder andere de openingstijden van de Nasdaq.

Beurstijden helpt u als de openingstijden veranderen

Beurstijden.nl probeert een zo compleet mogelijk beeld te geven van de  openingstijden van de aandelenbeurzen op de wereld. Hieronder vallen natuurlijk ook de openingstijden van de Nasdaq. Zodra er openingstijden wijzigen proberen wij dit zo spoedig mogelijk aan te passen en door te geven via onze gratis dienst.