Beurstijden

Openingstijden Dow Jones

Openingstijden dow jonesDe openingstijden van de Dow Jones kunnen af en toe wisselen. Er zijn enkele dagen waarop de Dow Jones gesloten blijft of open is met aangepaste openingstijden. De openingstijden van de Dow Jones zijn verder het hele jaar het zelfde. De openingstijden van de beurzen zijn op Beurstijden omgerekend naar de Nederlandse tijd. Zodra de openingstijden van de Dow Jones veranderen zullen we dit zo spoedig mogelijk aanpassen onder openingstijden Dow Jones. Zo weet u wanneer u aandelen kunt kopen binnen de openingstijden op de Dow Jones.

Wat zijn de openingstijden van de Dow Jones?

De openingstijden van de Dow Jones (New York/Amerika) zijn van 9.30 uur (15:30 Nederlandse tijd) tot 16.00 uur (22:00 Nederlandse tijd).

“ontdek onderstaand verschillende top brokers om te beleggen op de Dow Jones.”

Wanneer kan ik aandelen kopen op de Dow Jones?

U kunt aandelen kopen op de Dow Jones op het moment dat de beurzen geopend zijn. Het is verstandig om te weten wanneer er sprake is van aangepaste openingstijden. Zodoende wordt u niet verrast door een plots gesloten Dow Jones. Met de onderstaande gespecialiseerde brokers kunt u binnen de openingsuren aandelen kopen op de Dow Jones.

BrokerServicekosten/
bewaarloon
AanmeldkostenMinimale
transactiekosten
Aanmelden
Degiro0,0 %€ 0,00€ 0,50Aanmelden
lynx0,0 %€ 0,00$ 5,00Aanmelden
binck€ 3,50 + 0,01% (maand)€ 0,00€ 8,00Aanmelden
0,18% (jaar)€ 0,00€ 10,00Aanmelden

(ABN AMRO klanten)

* Gegevens bijgewerkt per 01-01-2022
* De prijzen in deze tabel zijn gebaseerd op het handelen in aandelen op de beurs in de Verenigde Staten.
* Beleggen brengt risico’s met zich mee. Je kunt je inleg verliezen.

Dagen waarop de Dow Jones gesloten blijft

De Dow Jones is ieder weekend in het jaar gesloten. Daarnaast is de Dow Jones doordeweeks af en toe gesloten of open met aangepaste openingstijden. Meestal zijn het feestdagen die zorgen voor gesloten handelsdagen of het eerder sluiten van de beurzen. Tegelijkertijd is het niet zo dat iedere feestdag zorgt voor aangepaste openingstijden. Onderstaand vindt u een overzicht met aangepaste openingstijden in 2020. Op Beurstijden kunt u ook de aangepaste openingstijden van de overige beurzen terugvinden.

DatumAanpassingReden
1 januari 2021geslotenNew Years Day
18 januari 2021geslotenMartin Luther King Day
15 februari 2021geslotenWashington's Birthday
2 april 2021geslotenGood Friday
31 mei 2021geslotenMemorial Day
5 juli 2021geslotenIndependence Day
6 september 2021geslotenLabor Day
25 november 2021geslotenThanksgiving Day
26 november 2021gesloten vanaf 13:00 lokale tijd (19:00 Nederlandse tijd)Thanksgiving Day
24 december 2021geslotenKerstdagen
1 januari 2022geslotenNew Years Day

Blijf op de hoogte van aangepaste openingstijden van de Dow Jones

U kunt zich aanmelden voor de gratis dienst van Beurstijden. De Dow Jones heeft andere openingstijden en gesloten handelsdagen dan de overige beurzen. Niet iedere beurs is op het zelfde moment gesloten. Wij houden u op de hoogte zodra er openingstijden structureel wijzigen of als de openingstijden worden aangepast. Zodoende bent u altijd op de hoogte van de openingstijden van de beurzen.

Beurstijden helpt u als de Dow Jones openingstijden veranderen

Beurstijden.nl probeert een zo compleet mogelijk beeld te geven van de  openingstijden van de aandelenbeurzen op de wereld. Hieronder vallen natuurlijk ook de openingstijden van de Dow Jones. Zodra er openingstijden wijzigen proberen wij dit zo spoedig mogelijk aan te passen en door te geven via onze gratis dienst.