Beurstijden

Wat zijn de voordelen van een second opinion over uw vermogen?

De laatste maand van het jaar is traditioneel het moment waarop geldzaken onder de loep worden genomen. Zit ik nog bij de juiste zorgverzekeraar, lees ik nog de tijdschriften waar ik al jaren op geabonneerd ben, vragen die velen van ons zich in deze tijd stellen. Dit soort vragen stel je jezelf wellicht ook met betrekking tot je vermogen of je beleggingsrekening. Zal mijn investering mij een goed rendement opleveren, en ben ik tevreden met de geleverde service?

Zijn je keuzes nog de juiste?

Als je niet zeker weet of je nog op de juiste positie zit is het misschien tijd om een ​​second opinion over je vermogen te ondernemen. Zoals bij elke belangrijke beslissing kan het verstandig zijn om advies in te winnen bij een andere professional. Het aanbod van vermogensbeheerders loopt sterk uiteen maar ook de manier waarop ze kosten berekenen. Denk bijvoorbeeld aan jaarlijkse kosten die een grote impact kunnen hebben op je rendement. Of misschien heb je meer persoonlijk advies nodig ook in deze tijden nu het een slechter beleggingsjaar is geweest.

Wat houdt een second opinion in?

De vermogensbeheerder brengt je wensen en doelen in kaart en adviseert over een passend beleggingsprofiel. Daarna ontvang je een beleggingsvoorstel dat aansluit bij je uitgangssituatie. Je kan dit eenvoudig vergelijken met je huidige situatie.

Passender beleggingsprofiel ontvangen?

Past het aanbod dat je hebt ontvangen beter bij je huidige situatie en wil je overstappen? Maak je geen zorgen, een vermogensbeheerder kan dit volledig uit handen nemen voor je. Sommige vermogensbeheerders brengen zelfs geen verkoopkosten in rekening. Ze helpen je gewoon om je financiële doelen te bereiken, ongeacht welke doelen je jezelf stelt. Voorbeelden van doelen zijn verlof nemen, pensioen of financiële ondersteuning van (studerende) kinderen. Is dat niet een rustgevende gedachten waardoor je je op andere dingen kunt concentreren.

Makkelijk overstappen

Je speelt misschien al een tijdje met het idee om over te stappen, maar het vooruitzicht van alle vormen en “chaos” houd je tegen. Met de overstapservice van Evi is je overstap in een mum van tijd geregeld. Samen met een vermogensadviseur begeleiden ze je eenvoudig door het proces.

(Gesponsord artikel)