Beurstijden

Nieuwe boeken over beleggen

Onderstaand vindt u informatie over de meest recente boeken over beleggen. Via boeken over beleggen kunt u deze boeken aanschaffen via onze betrouwbare partners.

Beleggen kun je zelf 2017

Nederlanders moeten het voor hun geldzaken meer en meer zelf uitzoeken. Pensioenen zijn onzeker geworden, banken geven vaak niet thuis of zijn veel te duur in de producten en diensten die ze nog wel willen leveren. Voor het opbouwen van een beleggingsportefeuille is een goed advies daarom goud waard. Met dit boek heeft u de mogelijkheid uw financiële toekomst zelf in de hand te nemen.

Beleggen voor Dummies

Je rendementskansen vergroten en op verantwoorde wijze je doel bereiken. In deze compleet nieuwe editie van ‘Beleggen voor Dummies’ vind je up-to-date informatie om je hierbij te helpen. Aandelen, beleggingsfondsen, obligaties, trackers en nog veel meer beleggingsmogelijkheden komen aan bod. Met behulp van het beleggingsplan leer je hoe je je geld kunt laten groeien.

Stressvrij beleggen

Beleggen is een bezigheid waar te weinig mensen ooit zelf aan beginnen. Het is te moeilijk, er is geen geld voor of de markten zijn niet te vertrouwen. Voor veel mensen is beleggen juist een bron van stress. Helaas doen de meesten zichzelf tekort door er nooit aan te beginnen. Toch kan het helpen om als beginnende belegger een duw in de juiste richting te krijgen. Dit boek behandelt de belangrijkste zaken die een beginnende belegger zou moeten weten.

Indien u gedesinteresseerd bent in één van de bovenstaande boeken, dan kunt u de boeken bestellen via boeken over beleggen.

Veel leesplezier!