Beurstijden

Geld besparen

Creëer structureel meer financiële ruimte voor het kopen van aandelen of voor andere spaar- of investeringsdoeleinden. Voor het kopen van aandelen heeft u een bepaalde financiële ruimte nodig. Beurstijden voorziet u niet van advies met betrekking tot het kopen van specifieke aandelen of het kiezen van bijvoorbeeld een specifieke bank of broker. Toch attenderen wij u graag op het feit dat u via Beurstijden gemakkelijk extra structurele financiële ruimte kunt creëren om te investeren in aandelen. Alle aanbieders hebben andere voorwaarden. Zodoende is het altijd goed om te controleren of deze voorwaarden bij u passen.

Internet en televisie

Heeft u al jaren hetzelfde contract voor internet en televisie? Dan kunt u per direct geld besparen door over te stappen. Internet en televisie zijn essentiële hulpmiddelen zodra u wilt beginnen met beleggen. Toch kunt u hier veel geld op besparen waardoor u extra geld kunt investeren in aandelen of kunt gebruiken voor uw spaardoelen. Onderstaand kunt u controleren wat u per maand kunt besparen op internet en televisie.

Bekijk je voordeel

Autoverzekering

Een autoverzekering is voor veel mensen een grote uitgave. U kunt te allen tijden overstappen van verzekering en het is dan ook verstandig om te checken hoeveel geld u kunt besparen op uw autoverzekering.

Bekijk je voordeel

Bespaar op kosten door uw brokerkeuze.

Er zijn verschillende brokers in Nederland die speciaal gericht zijn op het kopen, beheren en verkopen van aandelen. Deze brokers berekenen stuk voor stuk andere tarieven.

BrokerServicekosten/
bewaarloon
AanmeldkostenMinimale
transactiekosten
Aanmelden
Degiro0,0 %€ 0,00€ 2,00Aanmelden
lynx0,0 %€ 0,00€ 6,00Aanmelden
0,20% (jaar)€ 0,00€ 5,00Aanmelden

(ABN AMRO klanten)

binck€ 3,50 + 0,01% (maand)€ 0,00€ 8,00Aanmelden
* Gegevens bijgewerkt per 29-05-2024
* De prijzen in deze tabel zijn gebaseerd op het handelen in aandelen op de Nederlandse beurs.
* Beleggen brengt risico’s met zich mee. Je kunt je inleg verliezen.