Beurstijden

Welke aandelen kopen lange termijn

Aandelen kopen voor lange termijnWelke aandelen kopen voor de lange termijn? Beleggers die kijken naar de toekomst, zoeken naar goede lange termijn aandelen. Op lange termijn beleggen heeft veel te maken met visie. Niet iedereen kan zich dan ook vinden in dezelfde langetermijnadviezen. Ten eerste is het belangrijk dat u de sector waarin u gaat beleggen goed begrijpt. Zo bent u op de hoogte van de ontwikkelingen en weet u welke kansen en risico’s er aan de horizon liggen. Het is helpend om u te laten adviseren door professionals, aangezien het lastig is om elke sector echt goed te begrijpen. Daarnaast is het krachtig om naast de adviezen uw eigen visie op de werkelijkheid en de toekomst vast te houden. Deze combinatie geeft u de mogelijkheid om aandelen te kopen voor de lange termijn, langetermijnaandelen waar u daadwerkelijk met vertrouwen achter kunt staan.

Professioneel langetermijnadvies

Lange termijn beleggenBovenstaand staat beschreven hoe u kunt komen tot een keuze indien u op zoek bent naar aandelen voor de toekomst. Zo kunt u met uw vermogen investeren in de toekomst van deze bedrijven. Zijn deze bedrijven het waard om in te investeren? U kunt kijken naar de verwachte beurskoersen, maar u kunt ook kijken naar de toekomstige rol en positie van het desbetreffende bedrijf in de maatschappij. Er zijn beleggers die kiezen voor iets minder rendement, maar tegelijkertijd wel voor maatschappelijk verantwoorde bedrijven. Ook voor het kiezen van de juiste aandelen voor de lange termijn komt het dus neer op goed advies en uw eigen visie. Via Beleggers Belangen kunt u zich laten adviseren. Beleggers Belangen is het grootste beleggers tijdschrift van Nederland. U wordt door het lezen van dit blad voorgesteld aan interessante bedrijven. Voordat er over deze bedrijven wordt geschreven, doen de professionals van Beleggers Belangen eerst gedegen onderzoek. Zo maakt u kennis met goede kansen voor de lange termijn. het is ook mogelijk om u te laten adviseren door de professionals van IEX. Via IEX premium vindt u extra adviezen voor de korte en de lange termijn.

Aandelen kopen voor de lange termijn

Heeft u één of meerdere keuzes gemaakt? U kunt deze aandelen voor de lange termijn aanschaffen via een broker. Onderstaand worden enkele van de grootste brokers op de beurs met elkaar vergeleken op het gebied van de kosten die in rekening worden gebracht.

BrokerServicekosten/
bewaarloon
AanmeldkostenMinimale
transactiekosten
Aanmelden
Degiro0,0 %€ 0,00€ 2,00Aanmelden
lynx0,0 %€ 0,00€ 6,00Aanmelden
0,20% (jaar)€ 0,00€ 5,00Aanmelden

(ABN AMRO klanten)

binck€ 3,50 + 0,01% (maand)€ 0,00€ 8,00Aanmelden
* Gegevens bijgewerkt per 01-11-2023
* De prijzen in deze tabel zijn gebaseerd op het handelen in aandelen op de Nederlandse beurs.
* Beleggen brengt risico’s met zich mee. Je kunt je inleg verliezen.

Vergeet niet te spreiden

Spreiden is het belangrijkste advies voor het beleggen op lange termijn. Bij het beleggen voor de lange termijn is het van belang dat u inzet op meerdere bedrijven. Op deze manier worden uw risico’s gespreid. Af en toe vallen grote bedrijven plots om vanwege schandalen of slecht nieuws. Verder kunt u spreiden in verschillende sectoren. Zodoende maakt u uw portefeuille bestand tegen slechte sectorgerelateerde omstandigheden. Dit zorgt er wel voor dat u inzicht moet hebben in verschillende sectoren en bedrijven. Ook vanwege deze reden is het verstandig om professioneel advies in te winnen.

Over de pagina welke aandelen kopen lange termijn

Welke aandelen kopen voor de lange termijn? Beurstijden probeert u een gedegen beleggingsadvies te geven zonder in te gaan op specifieke koopadviezen. Zodoende staat hier niet een kooplijst voor de toekomst, maar probeert Beurstijden u te helpen met uw aandelenkeuze voor de lange termijn.