Beurstijden

Welke aandelen kopen in 2020?

Welke aandelen kopenWelke aandelen kopen in 2020? Over het beleggingsjaar 2020 wordt veel gespeculeerd. Als u even zoekt wordt u bedolven onder de aandelen tips voor 2020. Hoe u met al deze tips en mogelijkheden om gaat is uw eigen keuze. Er zijn verschillende soorten beleggingstips. Zo kun je een keuze maken uit tips van een beleggingsexpert of een hint van een enthousiaste net startende belegger. Daarnaast is het belangrijk om te weten of het een suggestie is voor de korte of voor de lange termijn. 

Welke broker gebruikt u voor het kopen van aandelen in 2020

Voordat u weet welke aandelen u gaat kopen in 2020 is het verstandig om na te denken over een broker. Welke aandelen u ook koopt, de eerste kosten kunt u besparen met deze keuze. Ook deze keuze is bepalend voor uw rendement. Tijdens het maken van uw keuze kunnen de kosten en de voorwaarden bepalend zijn.  

BrokerServicekosten/
bewaarloon
AanmeldkostenMinimale
transactiekosten
Aanmelden
Degiro0,0 %€ 0,00€ 2,00Aanmelden
lynx0,0 %€ 0,00€ 6,00Aanmelden
0,18% (jaar)€ 0,00€ 5,00Aanmelden

(ABN AMRO klanten)

binck€ 3,00 + 0,01% (maand)€ 0,00€ 8,00Aanmelden
* Gegevens bijgewerkt per 01-09-2021
* De prijzen in deze tabel zijn gebaseerd op het handelen in aandelen op de Nederlandse beurs.
* Beleggen brengt risico’s met zich mee. Je kunt je inleg verliezen.

Kooptips voor 2020

Zoals we eerder schreven kunt u veel tips vinden over welke aandelen u kunt kopen in 2020. Waar vooral veel starters voor moeten waken zijn de adviezen zie u ontvangt van enthousiaste vrienden of bekenden. Als beleggers ergens in geloven beloven ze u al snel goude bergen. 

Welke aandelen kopen tips 2020

Onderstaand vindt u ons advies met betrekking tot welke aandelen u kunt gaan kopen in 2020.  

  • Doe zelf gedegen onderzoek en ga niet blind mee met een tip van een ander. 
  • Zorg er voor dat u het bedrijf waarvan u de aandelen koopt goed begrijpt.
  • Ga op zoek naar professioneel beleggingsadvies. 
  • Volg de aandelen met de dag. Negatieve ontwikkelingen liggen altijd op de loer. Wat vandaag een goed beleggingsadvies is kan morgen weer een drama zijn. 
  • Volg het algemene sentiment. Hoe goed het advies ook is. Welke aandelen je ook koopt. Er zijn tijden waarop alle aandelen dalen vanwege een slecht algemeen sentiment.

Professioneel beleggingsadvies 2020

Welke aandelen u wilt kopen in 2020 kan worden beïnvloed door de adviezen om u heen. Zorg er dan ook voor dat u in 2020 omgeven wordt door betrouwbaar advies. Een advies blijft altijd een advies. Er is altijd een kans dat het advies verkeerd uitpakt en uw vermogen negatief wordt beïnvloed. Beleggers belangen en IEX leveren professioneel beleggingsadvies. Via beide partijen ontvangt u onderbouwde adviezen over welke aandelen kopen in 2020.